Tatabányai diákok nyerték az idei PénzSztár versenyt

A Tatabányai Árpád Gimnázium diákjai állhattak a dobogó legfelső fokára a PénzSztár versenyen. A csapatoknak a Magyar Lízingszövetség a Mercedes-Benz Magyarországgal közösen külön meglepetéssel is készült.

Középiskolások tehették próbára pénzügyi tudásukat az idén ötödik alkalommal megrendezett PénzSztár Hazai és Határon Túli Magyar Középiskolák Pénzügyi, Gazdasági és Vállalkozási Versenyén. A versenyzőknek változatos feladatokat kellett teljesíteniük, a győztes pedig a Tatabányai Árpád Gimnázium Kasszaőrök nevű csapata lett. A második helyen a Debreceni Fazekas Mihály Gimnázium Mon(k)ey Managers nevű csapata végzett. A harmadik a Zalaegerszegi Zrínyi Miklós Gimnázium Mind arany nevű csapata lett, míg a negyedik helyet a Salgótarjáni SZC Táncsics Mihály Szakgimnáziumának és Szakközépiskolájának Gazdmanók nevű csapata szerezte meg. A döntő valamennyi résztvevője az élmény mellett értékes nyereményekkel is gazdagodott a verseny támogatóinak felajánlásából.

A Magyar Lízingszövetség főtitkára, Tóth Zoltán és Márkus Tünde, a Mercedes-Benz Magyarország flottaértékesítési menedzsere is a díjátadók között volt. A győztes csapat tagjai autómodellekkel lettek gazdagabbak, illetve egy gyárlátogatást nyertek a Mercedes kecskeméti gyárába.

2017. december 09. szombat, 08:01