Lízingelni gyerekjáték

Hamarosan bebizonyítjuk, hogy lízingelni gyerekjáték. Látogasson vissza néhány nap múlva, hogy megtudja a részleteket!

2011. október 27. csütörtök, 01:34

Lakáslízing Gyakori Kérdések és Válaszok

A pénzügyi válság kapcsán az elmúlt három évben számos ügyfél került nehéz helyzetbe meglévő hitel, vagy lízingszerződése kapcsán.  A Lízingszövetség szakértői összeállították a lakáslízing kapcsán leggyakrabban felmerülő kérdések és válaszok listáját.

2011. október 03. hétfő, 23:45

Nemzetközi statisztikák

Az európai lízingcégek rangsora: 2010, 2009, 2008, 2006, 2005, 2004, 2003

A Leaseurope éves statisztikái: 2010, 2009, 2008, 2006, 20052003, 2002, 2001, 2000, 1999

Összefoglaló statisztikai adatok: 2000-2008

Európai lízingpiac rövid összefoglaló elemzése: 2005, 2004, 2003, 2002, 2001

2011. október 03. hétfő, 22:36

Lízing és hitel az autófinanszírozásban

A válság és a pénzügyi szabályozás változásának hatására jelentősen módosultak a különböző finanszírozási formák arányai a gépjárművek terén.

2011. szeptember 15. csütörtök, 23:19

KKV finanszírozás sajtótájékoztató

Hogyan érinti a válság a magyarországi kis és középvállalatokat? Hogyan élhetik túl a jelenlegi forrásszűk helyzetet?
Milyen hatással van a válság a KKV szektor beruházásaira és finanszírozásaira?
Mennyire ismert és milyen szerepet játszik a lízing a KKV-k mindennapjaiban?

2009. március 09. hétfő, 15:29

Leépítések a lízingszakmában is.

A pénzügyi válság a lízingcégeket sem hagyja érintetlenül. A Lízingszövetség tagvállalatai a becslések alapján az összes munkatárs közel 10%-át bocsátják el. Egyes cégeknél ennél jóval nagyobb arányú a leépítés, de van olyan finanszírozó cég is, ahol nem küldenek el senkit. A 2009-es évben a legtöbb cég célja a portfólió biztonságának, és nem pedig méretének növelése.

2009. január 12. hétfő, 13:57

Lízing kamattámogatás mezőgazdasági gépekre

A Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium 2008 szeptemberében kamattámogatást hirdetett meg egyes mezőgazdasági beruházások hitel és lízing segítségével történő megvalósításához.

2008. november 24. hétfő, 18:04

Lízing szakmai Napok 2008

2008 november 6-7-én került Siófokon, a Hotel Azúrban megrendezésre a 6. Lízing Szakmai Napok konferencia. A rendezvényről bővebben itt olvashat.

2008. november 17. hétfő, 16:41

A lízing finanszírozás: szigorúbb feltételekkel,...

A gépjármű finanszírozási feltételek tisztulására, a kisvállalatok uniós támogatásánál a lízing társfinanszírozás lehetővé tételére és az ügyféltudatosság növekedésére számít a Lízingszövetség a pénzügyi válság következményeként.

2008. október 20. hétfő, 11:13