Flottakezelő cég vezetője lett az Év Lízingszakembere 2013-ban

A Magyar Lízingszövetség 2012-ben megalapította, majd a Deloitte Zrt.  névadóként támogatta a "Deloitte - Az év lízingszakembere” Díjat a lízingszakma területén nyújtott kimagasló személyes teljesítmények elismeréseként. A Díj célja, hogy évente elismerésben részesítsen egy olyan lízinges szakembert, aki tevékenységével hozzájárult  a lízingszakma fejlődéséhez.

2013-ben Tekse Kálmán, az Arval Magyarország Járműparkkezelő Kft. ügyvezetője, a Magyar Lízingszövetség alelnöke és Flotta Bizottságának vezetője érdemelte ki e megtisztelő címet kimagasló szakértelméért és proaktív közreműködéséért, melynek köszönhetően az operatív lízing végre elfoglalta megfelelő helyét a finanszírozási formák között. Bizottságvezetőként folyamatosan erősítette az együttműködést a bizottsági tagok között. Nem utolsó sorban közel kilenc éve sikeresen vezeti az ARVAL Magyarország Kft.-t, ami a válság ellenére folyamatosan nyereséges tudott lenni, és tavaly a legjobb ügyfél-elégedettségi eredményt produkálta az ARVAL leányvállalatok között.

2013. november 12. kedd, 14:11