Elemzőt keres a Magyar Lízingszövetség

A Lízingszövetség keres pályakezdő, vagy néhány éves gyakorlattal rendelkező részmunkaidős munkatársat, vagy megbízott szakértőt keres.

A Lízingszövetség keres pályakezdő, vagy néhány éves gyakorlattal rendelkező részmunkaidős munkatársat, vagy megbízott szakértőt az alábbi feladatok ellátására:

1. A Lízingszövetség statisztikai adatgyűjtési tevékenységének koordinálása

2. A Lízingszövetség által a hazai lízingpiac szereplőitől gyűjtött negyedévente statisztikai adatok, a magyar gazdaságra vonatkozó makro adatok, illetve az egyes lízingpiaci szegmensekre vonatkozó egyéb információk alapján negyedéves elemzések készítése a hazai beruházásokra, a kis és közepes vállalkozások piaci helyzetére és a lízingpiacra vonatkozóan

3. Egyes, a lízingpiacot érintő érdekképviseleti témákhoz kapcsolódó ad-hoc elemzések készítése

4. A nemzetközi és a hazai lízingpiac alakulását összehasonlító éves elemzések készítése

5. A Leaseurope (a lízingszektor európai ernyőszervezete) által készített Leasing Barometer hazai bevezetése és működtetése

Az ideális jelölt közgazdász, statisztikus, vagy szociológus végzettségű vagy folyamatban lévő tanulmányokat folytat ezen a területen, legalább 2 éves gyakorlattal rendelkezik gazdasági elemzések készítésében, és beszél angolul.

Jelentkezéseket az info@lizingszovetseg.hu email címre várjuk.

2016. július 05. kedd, 14:08