A Toyota Pénzügyi Szolgáltató Magyarország Zrt. a Lízingszövetség új tagja

A 2016. november 11-ei Közgyűlésen Mátraházán tagjaink hivatalosan is megszavazták a Toyota Pénzügyi Szolgáltató Magyarország Zrt. Lízingszövetséghez történő csatlakozását. A Toyota Motor Corporation (TMC) 100%-os leányvállalataként pénzügyi megoldásokat kínálnak a Toyota és a Lexus márkák vásárlóinak. Toyota Financial Services (TFS) leányvállalat jelenleg 35 országban van jelen, köztük Magyarországon. A TFS jelenleg a világ legnagyobb captive autófinanszírozó vállalat csoportja több mint 30 éves finanszírozói tapasztalattal rendelkezik, világviszonylatban 25 millió ügyféllel áll kapcsolatban, 8 ezer munkatársuk dolgozik a minél színvonalasabb kiszolgálás érdekében. Magyarországon 2002-óta vannak jelen és ez alatt közel 35 ezer ügyfélszerződést kötöttek. Itthon a privát és céges ügyfeleknek nyújtott pénzügyi lízing mellett a Toyota és Lexus márkakereskedőknek nyújtanak készletfinanszírozási szolgáltatást.

2016. november 22. kedd, 12:03