A Bankárképző őszi bankszakmai és befektetés-elemzői programjai

Érdekli a bankszakma?
Befektetés-elemzői karrierre vágyik?
Összefüggéseiben ismerné meg a pénzügyeket?
Elismert és elfogadott végzettségre van szüksége szakmai előmeneteléhez?

BADI - Posztgraudális Bankmenedzsment Diplomaprogram
Korszerű, átfogó és aktuális bankszakmai ismereteket szerezhet az interaktív és gyakorlatorientált képzésünkön, amely a Budapesti Corvinus Egyetemmel közös másoddiplomát nyújtó szakirányú továbbképzés. Oktatóink a bankszakma és az egyetemi élet kiválóságai! 2016. szeptemberétől új témakörökkel kiegészítve! További információ >>

FEBI – Szakképesített Bankreferens OKJ képzés
Jelzáloghitel nyújtásával, közvetítésével és hiteltanácsadásával foglalkozók, a pénzügyi közvetítők, illetve a befektetési szolgáltatók üzletkötést végző munkatársai számára jogszabályban előírt szakmai végzettség! A program a bankszakmai rejtelmeibe vezet be, gyakorlatban alkalmazható, naprakész, magas szintű szakmai tudást biztosít. Távoktatási formában végezhető! További információ >>

CEFA-EFFAS – Befektetés-elemzői program
Szeretne befektetés-elemzői területen szakmai ismeretekre szert tenni és a karrierjében előrelépni? Külföldi karriert szeretne? A CEFA-EFFAS másfél éves program során megtanulja a befektetés-elemzés csínját-bínját! A képzés végén pedig megszerzi az európai CEFA diplomát, amely az európai piacok zömén elfogadott végzettség! Lehetősége nyílik továbbá a nemzetközi CIIA vizsga letételére is. További információ>>

VAP – Vagyon, Alap, Portfólió – Már Online is végezhető!
Munkája során kapcsolatba kerül befektetési termékekkel, és szeretné jobban megérteni a pénz- és tőkepiacok működését és a pénz- és tőkepiaci termékeket?
A Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége (BAMOSZ) és Bankárképző közös, féléves programja, amely során értékpapírokról és befektetés-kezelésről gyakorló szakemberektől tanulhat! 2016. szeptemberétől már online formában is elérhető! További információ>>

További induló képzéseinkről a honlapunkról tájékozódhat vagy keresse munkatársainkat telefonon!

Várjuk szeretettel képzéseinken,
a Bankárképző csapata