EU - új személyautó forgalomba helyezés: kissé...

Októberben 0,02 %-kal csökkent az unió piacain az újonnan eladott személyautók száma, mintegy 1,1 millió darabot értékesítettek. A nagyobb piacok közül Olaszországban 9,7, Spanyolországban 4, az Egyesült Királyságban 1,4 %-kal nőtt a kereslet, míg Németországban 5,6, Franciaországban 4 %-kal esett.

Az első tíz hónapban 7,2 %-kal nőtt az új forgalomba helyezések száma, több mint 12,3 millió darab új személyautót helyeztek forgalomba. Olaszországban 16,7, Spanyolországban 10,8, Németországban 4,9, Franciaországban 4,7, az Egyesült Királyságban 2,5 %-kal bővült a piac ez időszak alatt.

2016. november 22. kedd, 14:37

Jöhet az elektromosautó-flották kora

Az elektromos autók vásárlásához igényelhető állami támogatási rendszer elindítása a magyar autópark korszerűsítésének fontos és üdvözlendő lépése - közölte a Magyar Lízingszövetség. A szervezet tagvállalatai szerint a villanyautók támogatása a flottapiacra is kedvező hatással lehet. A Lízingszövetség autófinanszírozással foglalkozó tagvállalatai üdvözölték a kormányzati lépést és többségük jelezte szándékát, hogy részt vesz a programban.

2016. november 03. csütörtök, 10:03

EU - új személyautó forgalomba helyezés: 8 %-os...

Szeptemberben 7,2 %-kal emelkedett az unió piacain az újonnan eladott személyautók száma, közel 1,5 millió darabot értékesítettek. A nagyobb piacok közül Olaszországban 17,4, Spanyolországban 13,9, Németországban 9,4, Franciaországban 2,5, az Egyesült Királyságban 1,6 %-kal nőtt a kereslet.

Az első kilenc hónapban 8 %-kal nőtt az új forgalomba helyezések száma, több mint 11,2 millió darab új személyautót helyeztek forgalomba. Olaszországban 17,4, Spanyolországban 11,5, Németországban 6,1, Franciaországban 5,7, az Egyesült Királyságban 2,6 %-kal bővült a piac ez időszak alatt.

2016. október 18. kedd, 15:46

EU - új személyautó forgalomba helyezés: 10 %-os...

Augusztusban 10 %-kal emelkedett az unió piacain az újonnan eladott személyautók száma, több mint 819 ezer darabot értékesítettek, míg júliusban 1,4 %-kal csökkentek az eladások. A nyolcadik hónapban a nagyobb piacok közül Olaszországban 20,1, Spanyolországban 14,6, Németországban 8,3, Franciaországban 6,7, az Egyesült Királyságban 3,3 %-kal nőtt a kereslet.

Az első nyolc hónapban 8,1 %-kal nőtt az új forgalomba helyezések száma, közel 9,79 millió darab új személyautót helyeztek forgalomba. Olaszországban 17,4, Spanyolországban 11,3, Franciaországban 6,1, Németországban 5,7, az Egyesült Királyságban 2,8 %-kal bővült a piac ez időszak alatt.

2016. szeptember 19. hétfő, 11:57

EU - új személyautó forgalomba helyezés: 9,4 %-os...

Júniusban 6,9 %-kal emelkedett az unió piacain az újonnan eladott személyautók száma, közel 1,46 millió darabot értékesítettek. A nagyobb piacok közül Olaszországban 11,9, Spanyolországban 11,2, Németországban 8,3 %-kal nőtt a kereslet. Franciaországban (+0,8 %) stabil maradt a piac, míg az Egyesült Királyságban (-0,8 %) kissé csökkent az eladás.

2016. július 15. péntek, 12:36